Close Menu

Asbest Analyse

Wilt u een asbest analyse uit laten voeren, bijvoorbeeld omdat u een sloopmelding doet? Maak dan gebruik van Fiberscan. Wij werken conform de wettelijke regelgeving, waardoor u kunt rekenen op een uitstekende dienstverlening. Met een asbest analyse kunt u rekenen op een professioneel advies van een gecertificeerde asbestdeskundige. Fiberscan beschikt over uitstekend opgeleide asbestspecialisten. Met uitgebreide ervaring bij het veilig analyseren van asbest. Zij weten waar ze over spreken en hoe ze de risico’s in dienen te schatten. 

 

Asbest Analyse door Fiberscan


Loop geen onnodige risico's!

Is er mogelijk sprake van asbest in uw omgeving? Ga voor zeker en maak direct een afspraak voor een asbest analyse. voor een test bezoek de volgende pagina: https://www.fiberscan.nl/aangeleverd-monster

 

Ja, Ik wil graag een asbest analyse

 

 

 

Op welke plekken vinden wij asbest?

Asbest is in de periode van 1960 tot 1993 veelvuldig gebruikt in de bouwsector. Sinds juli 1993 geldt er een totaalverbod op het gebruik van asbest. Helaas vinden wij tot de dag van vandaag nog asbesthoudende producten in woningen en bedrijfspanden. Plaatsen waar wij regelmatig asbest aantreffen zijn: 

  • Schoorstenen
  • Balkon of gallerij
  • Golfplaten
  • Keukenvloer
  • Achter kachels of cv-installaties

Heeft u het vermoeden dat u te maken heeft met asbest? Neem contact op met Fiberscan voor een asbestanalyse op korte termijn. Raak het probleemgebied in de tussentijd niet aan. Zagen, Boren of breken van asbest is schadelijk voor uw gezondheid. 

Laat een asbest analyse uitvoeren door Fiberscan

Blijkt er op basis van een asbest analyse dat er waarschijnlijk sprake is van asbest, dat visueel niet zichtbaar is? Laat dan een asbestonderzoek met destructief onderzoek uitvoeren. Dit zal mogelijk extra sloop- en breekwerk betekenen, maar dit is een vereiste voor een veilige omgevingssituatie. Bent u geïntereseerd in een analyse? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. 

Veilig asbest verwijderen

Wilt u na de asbest analyse hulp bij het verwijderen van de gevonden asbest? Fiberscan kan u ondersteunen bij het verwijderen van asbest en al het regelwerk voor de asbestsanering uit handen nemen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Vraag direct een offerte aan