Close Menu

Asbestinventarisatie

Een asbestinventarisatie is een onderzoek in een pand of object waarbij gezocht wordt naar asbesttoepassingen. Asbestinventarisaties worden uitgevoerd volgens het Certificatieschema voor de Procescertificaten Asbestinventarisatie en Asbestverwijdering voorheen de SC-540.

Het doel van de inventarisatie is het volledig in kaart brengen, identificeren en kwantificeren van alle asbest, asbesthoudende producten, asbestbesmet materiaal of asbestbesmette constructieonderdelen die aanwezig zijn in een bouwwerk, object of op een plaats waar een incident heeft plaatsgevonden en asbest is vrijgekomen. Fiberscan beschikt over ervaren en deskundige asbest inventariseerders (DIA).

Over Fiberscan

Fiberscan B.V. is een onafhankelijk milieutechnisch adviesbureau voor asbest. Sinds 2002 is Fiberscan gespecialiseerd in het uitvoeren van verschillende asbestonderzoeken. Wij staan bekend om onze professionele, zorgvuldige en betrouwbare manier van werken. Met name in en rond Amsterdam, Haarlemmermeer en Haarlem zijn wij regionaal bekend.