Close Menu

Sloopvergunning asbest

Wilt u een sloopvergunning aanvragen? In dat geval dient u eerst een sloopmelding bij uw gemeente te doen. Op het moment dat u gaat slopen of renoveren in een bouwwerk of object met een bouwjaar voor 1994, loopt u namelijk het risico dat er asbest aanwezig is.

 

Sloopvergunning asbest aanvragen met Fiberscan


Loop geen onnodige risico's!

Is er mogelijk sprake van asbest in uw omgeving? Ga voor zeker en maak direct een afspraak voor een asbest inventarisatie.

 

Ja, Ik wil snel een sloopvergunning regelen 

 

 

 

Sloopmelding en asbest inventarisatie

U doet de sloopmelding bij uw gemeente, zodat zij op de hoogte is van het voornemen dat u gaat slopen/renoveren en het risico op asbest bestaat. U dient vervolgens een asbest inventarisatie uit te laten voeren, om de risico‚Äôs goed in kaart te kunnen brengen voordat u begint met slopen of renoveren. Voor de uitvoering van een asbest inventarisatie, beschikt Fiberscan over ervaren Deskundig Inventariseerders Asbest (DIA). Direct een inventarisatie aanvragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Omgevingsvergunning

Voor het aanvragen van een omgevingsvergunning (Voorheen sloopvergunning) dient vaak een asbestinventarisatie te worden uitgevoerd. Wij helpen u met het verwijderen van asbest.

Asbest verwijderen

Het rapport van de inventarisatie kan niet alleen worden gebruikt voor de aanvraag van een sloopvergunning, maar ook voor de uitvoering van sloop en renovatie. De specialisten van Fiberscan kunnen u daarom van dienst door ondersteuning te verlenen tijdens de verwijdering. Fiberscan kan het hele sloopproces voor de opdrachtgever begeleiden. Neem contact met ons op om uw mogelijkheden te bespreken omtrent uw sloopmelding, asbest inventarisatie, sloopvergunning en asbest verwijdering.