Close Menu

Asbestinventarisatie kosten

 

Wat kost een asbestinventarisatie?

Benieuwd naar de asbestinventarisatie kosten, bijvoorbeeld omdat u verbouwings-, renovatie- of sloopwerkzaamheden wilt uitvoeren? Of omdat u het pand wilt verkopen of juist aankopen? De asbestinventarisatie kosten baseren wij onder andere op: het type pand, de grootte van het pand, het bouwjaar, de locatie, de staat van het pand en de aanwezigheid van de bouwtekeningen of plattegronden. Nadat wij deze gegevens van u hebben ontvangen stellen wij een vrijblijvende offerte met de asbestinventarisatie kosten voor u op. In de offerte staan naast de asbestinventarisatie kosten ook beschreven hoe wij te werk gaan en waar de asbestinventarisatierapportage aan moet voldoen. Hierbij wordt rekening gehouden met de reden van de asbestinventarisatie. Indien u aan de hand van de offerte nog vragen heeft, kunt u ons uiteraard bellen, mailen of een afspraak maken en staat Fiberscan u graag te woord.

 

Asbestinventarisatie kosten Fiberscan B.V.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat is een asbestinventarisatie eigenlijk?

Tijdens een asbestinventarisatie wordt door middel van licht of zwaar destructief onderzoek gezocht naar asbestverdachte toepassingen. Van de asbestverdachte toepassingen worden tijdens de asbestinventarisatie materiaalmonsters voor analyse meegenomen. Deze monsters worden door een geaccrediteerd laboratorium geanalyseerd. Ook wordt gelet op de eventuele aanwezigheid van risico’s ten aanzien van het asbest.

Aan de hand van de analyseresultaten wordt een rapportage van de asbestinventarisatie met een passend advies opgesteld. In de rapportage staat ook beschreven hoe en in welke risicoklasse een asbestsaneerder het asbest moet verwijderen. De rapportage kan worden gebruikt bij het indienen van de sloopmelding of het aanvragen van de omgevingsvergunning, om uw gebruikers en medewerkers te informeren of bij het ver- of aankopen van een pand.

 

Asbestinventarisatie kosten opvragen

Om een passende, vrijblijvende offerte voor de asbestinventarisatie kosten op te stellen ontvangen wij graag de volgende informatie van u:

  • Het adres van de onderzoekslocatie;
  • De grootte, het bouwjaar en de staat van het pand;
  • De aanleiding van het onderzoek (bijvoorbeeld: ver- of aankoop, (mutatie)onderhoud, renovatieplannen of sloopwerkzaamheden);
  • Indien beschikbaar; plattegrond(en), (bouw)tekeningen en andere asbestrelevante documenten.