Close Menu

Milieu Adviesbureau

Bent u op zoek naar een milieu adviesbureau voor professioneel advies over de gevolgen van asbest? De asbestvezels kunnen de volksgezondheid namelijk schadelijk aantasten. De aanwezigheid van asbestvezels in het milieu wordt om die reden als ongewenst beschouwd. De geldende regelgeving is hierop gericht. Fiberscan B.V. is een onafhankelijk milieu adviesbureau voor alles omtrent asbest, en is gecertificeerd volgens het procescertificaat asbestinventarisatie voor het inventariseren van asbest. 

 

Fiberscan is uw Milieu adviesbureau in omgeving AmsterdamLoop geen onnodige risico's!

Is er mogelijk sprake van asbest in uw omgeving? Ga voor zeker en maak direct een afspraak voor een asbest inventarisatie.

 

Ja, Ik zoek een ervaren milieu adviesbureau

 

 

 

 

 

Deskundig advies over asbest nodig?

Vraag direct een asbest advies aan, of maak gebruik van onze brochure. Bent u benieuwd naar de risico‚Äôs van asbest en de wijze waarop we daar als milieu adviesbureau goed mee om weten te gaan? Wij zorgen voor de juiste werkwijze, op basis van de wettelijke regelgeving. Daarnaast beschikt Fiberscan over ervaren Deskundig Inventariseerders Asbest (DIA). U kunt rekenen op een vakkundige aanpak, zodat u asbest op correcte en veilige wijze kunt laten verwijderen.

Asbest inventariseren

Als milieu adviesbureau kunnen we u op een uitstekende manier van dienst zijn met een uitvoerige asbestinventarisatie. De aanwezigheid van asbest hoeft op zich niet direct tot gevaar te leiden, maar bij handelingen met asbesthoudend materiaal kunnen wel vezels vrijkomen, hetgeen tot ongewenst risico leidt. Met de grondige asbestinventarisatie en advies van ons milieu adviesbureau, kunt u hier op een milieuveilige wijze mee omgaan. Bovendien voorkomt u zo schade aan uw eigen gezondheid. Benieuwd of u actie dient te ondernemen en wat de asbest inventarisatie kosten zijn? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Asbest verwijderen

De gecertificeerde specialisten van het Fiberscan milieu adviesbureau kunnen ook de verwijdering van asbest ondersteunen op basis van de asbestinventarisatie, indien u dat wenst. Onze deskundigen kunnen bijvoorbeeld aanwijzingen geven tijdens de uitvoering, om het proces in goede banen te leiden. Desgewenst kan Fiberscan het gehele sloopproces voor de opdrachtgever van A tot Z begeleiden (sloopmanagement).