Close Menu

Asbest

Asbest is een materiaal dat in het verleden vaak is toegepast in gebouwen, omdat het veel goede eigenschappen had. Zo is het sterk, slijtvast en werkt het isolerend. Nu is echter bekend dat de stofdeeltjes ernstige schade aan de gezondheid kunnen toebrengen wanneer deze in de lucht komen. Het is daarom belangrijk dat asbest op de goede manier wordt verwijderd. Zo kan voorkomen worden dat de asbestdeeltjes in de lucht komen en zo de veiligheid van de omgeving in gevaar brengen.

Fiberscan is een onafhankelijk milieutechnisch adviesbureau. Wij zijn al sinds 2002 werkzaam in een groot aantal gebieden. Wij kunnen onderzoeken of er in een gebouw of andere structuur asbest is gebruikt en in welke staat deze stof verkeerd. Hierdoor kunnen wij u uitstekend advies geven over de manier waarop dit materiaal moet worden afgevoerd. Daarbij kunnen wij u ook helpen en begeleiden bij dit hele proces. Wilt u een structuur renoveren of slopen en twijfelt u of er asbest aanwezig is?

Kom dan naar Fiberscan. Wij kunnen voor u vaststellen of er asbest is gebruikt en in welke staat deze verkeerd. Wij geven u een volledig rapport met adviezen voor het afvoeren van de gevonden asbest. Wilt u meer weten over onze diensten? Neem gerust contact met ons op of vraag direct een offerte aan.