Close Menu

Asbest-verwijderen

Wanneer u asbest gaat laten verwijderen is het verplicht om een inventarisatie te laten uitvoeren. Op die manier weet u precies waar de asbest zit en in welke staat deze verkeert. Zo weet de saneerder precies waar ze op moet letten wanneer ze dit materiaal gaan verwijderen. In geval van renovatie of het (gedeeltelijk) slopen van een structuur is het handig om te weten waar asbest aanwezig is, zodat u de juiste maatregelen kunt treffen.

Fiberscan is een specialist op het gebied van asbest inventarisatie. Wij kunnen u daarom uitstekend helpen voordat u asbest laat verwijderen. Wij kunnen verschillende inventarisaties uitvoeren om asbest op te sporen, afhankelijk van uw plannen voor de structuur. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en kunt u op tijd de benodigde vergunningen aanvragen of een sloopmelding doen. Desgewenst kunnen wij u ook begeleiden in het verwijderingsproces.

Fiberscan is een goede partner wanneer u asbest wilt verwijderen op een veilige manier. Wij helpen met de inventarisatie en geven u professioneel advies over onze bevindingen. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn we een vakkundige partner die in een groot gebied werkzaam is. Heeft u nog vragen over onze werkzaamheden? Neem gerust contact met ons op of vraag direct een offerte aan.