Close Menu

asbest-verwijderen

Wanneer u asbest gaat verwijderen is het handig om een inventarisatie te laten uitvoeren. Op die manier weet u precies waar de asbest zit en in welke staat deze verkeert. Zo weet u precies waar u op moet letten wanneer u dit materiaal gaat verwijderen. In geval van renovatie of het (gedeeltelijk) slopen van een structuur is het handig om te weten waar asbest aanwezig is, zodat u de juiste maatregelen kunt treffen.

Fiberscan is een specialist op het gebied van asbest inventarisatie. Wij kunnen u daarom uitstekend helpen voordat u asbest laat verwijderen. Wij kunnen verschillende inventarisaties uitvoeren om asbest op te sporen, afhankelijk van uw plannen voor de structuur. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en kunt u op tijd de benodigde vergunningen aanvragen of een sloopmelding doen. Desgewenst kunnen wij u ook begeleiden in het verwijderingsproces.

Fiberscan is een goede partner wanneer u asbest wilt verwijderen op een veilige manier. Wij helpen met de inventarisatie en geven u professioneel advies over onze bevindingen. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn we een vakkundige partner die in een groot gebied werkzaam is. Heeft u nog vragen over onze werkzaamheden? Neem gerust contact met ons op of vraag direct een offerte aan.