Close Menu

Asbest Saneren

Wilt u zelf asbest saneren? Dit is in een aantal gevallen toegestaan, maar maak in elk geval gebruik van een professioneel advies. Laat een asbestinventarisatie uitvoeren, door een daarvoor gecertificeerd bedrijf, zoals Fiberscan. Op basis van de asbestinventarisatie kunt u asbest laten saneren, uiteraard binnen de wettelijke kaders. Dit is onder andere van belang wanneer u wilt gaan slopen of renoveren, of wanneer u te maken heeft met het opruimen van asbest na een incident.

 

Asbest laten Saneren door Fiberscan
Loop geen onnodige risico's!

Is er mogelijk sprake van asbest in uw omgeving? Ga voor zeker en maak direct een afspraak voor een asbest inventarisatie.

 

Ja, Ik wil asbest laten saneren

 

 

 

Veilig asbest saneren

Wilt u asbest saneren? Beperk dan altijd de risico's en laat een inventarisatie van asbest uitvoeren, op basis van conform het porcescertificaat. U zorgt er daarmee voor dat de asbestsanering op een correcte wijze kan plaatsvinden, zoals de norm dat bedoeld heeft. U beperkt de veiligheids- en gezondheidsrisico’s tijdens het afvoeren van asbest tot een minimum. Vraag direct om advies, of vraag een vrijblijvende offerte aan voor het inventariseren van asbest.

Asbest laten saneren

Fiberscan kan u ook ondersteunen bij het saneren van asbest. Wij kunnen desgewenst ook het sloopproces begeleiden. Laat uw asbest verwijderen door gecertificeerde verwijderaars, om gezondheidsrisico’s te voorkomen. Meer weten over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op met ons.