Close Menu

Asbestrapport

Het asbestrapport geeft u inzicht in de eventuele asbest risico’s die u loopt, waardoor u daar rekening mee kunt houden tijdens het opruimen van puin, of het slopen en breken in een bouwwerk of object.

Asbestrapport opstellen

Als Fiberscan een asbestrapport opstelt, gebeurd dat altijd op basis van de norm SC 540. We zorgen daarmee voor een duidelijk overzicht van de asbest risico’s en eventuele aanbevelingen met het oog op een nadere inventarisatie. Heeft u nog vragen op basis van het asbestrapport? Dan is onze asbestdeskundige u graag van dienst met aanvullende informatie, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Grondige inventarisatie

Blijkt op basis van het asbestrapport na een asbest inventarisatie Type A dat er verder onderzoek nodig is, naar niet-zichtbare asbest? Dan kunnen we een asbest inventarisatie Type B voor u verzorgen. Benieuwd naar de kosten van een asbestrapport en welke risico’s u daarmee af kunt dekken? Neem vrijblijvend contact met ons op.

          

Asbestrapport-Fiberscan

Over Fiberscan

Fiberscan B.V. is een onafhankelijk milieutechnisch adviesbureau voor asbest. Sinds 2002 is Fiberscan gespecialiseerd in het uitvoeren van verschillende asbestonderzoeken. Wij staan bekend om onze professionele, zorgvuldige en betrouwbare manier van werken. Met name in en rond Amsterdam, Haarlemmermeer en Haarlem zijn wij regionaal bekend.