Close Menu

Asbestonderzoek

Laat een asbestonderzoek uitvoeren op het moment dat u een bouwwerk of object geheel of gedeeltelijk wilt (laten) slopen, of wanneer u een bestaand gebouw in gebruik wilt nemen. U bent dan goed voorbereid en u voldoet bovendien aan de wettelijke verplichtingen.

 

AsbestonderzoekType A Asbestonderzoek

Fiberscan kan verschillende soorten asbestonderzoeken voor u uitvoeren afhankelijk van uw wensen:

 

Verwijderen van asbest

Op basis van het asbestonderzoek kunt u het eventueel aanwezige asbest laten verwijderen. Dit is niet altijd noodzakelijk, maar wel op het moment dat u gaat slopen. Bij sloop bestaat het risico dat de vezels vrij zullen komen, hetgeen wat voorkomen moet worden. U kunt asbest saneren met een onderneming die voldoet aan de SC 530 norm. Fiberscan kan u hierbij begeleiden. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

          

Over Fiberscan

Fiberscan B.V. is een onafhankelijk milieutechnisch adviesbureau voor asbest. Sinds 2002 is Fiberscan gespecialiseerd in het uitvoeren van verschillende asbestonderzoeken. Wij staan bekend om onze professionele, zorgvuldige en betrouwbare manier van werken. Met name in en rond Amsterdam, Haarlemmermeer en Haarlem zijn wij regionaal bekend.