Close Menu

Asbestdeskundige

Onze asbestdeskundige (Deskundig Inventariseerder Asbest, DIA) zorgt tijdens een inventarisatie voor een goede inschatting van de risico’s. Binnen objecten en bouwwerken hoeft asbest niet direct gevaar te veroorzaken, zodra de vezels vrij kunnen komen is dat wel het geval.

 

Asbestdeskundige van Fiberscan aan het werk.
Loop geen onnodige risico's!

Is er mogelijk sprake van asbest in uw omgeving? Ga voor zeker en maak direct een afspraak voor een asbest inventarisatie.

 

Ja, Ik wil een afspraak met een asbestdeskundige

 

 

Gevaren voor de gezondheid

Een asbestdeskundige kan u informeren over de gevaren voor de volksgezondheid. Met name de niet-hechtgebonden asbest variant brengt een groot risico met zich mee, aangezien de vezels zich dan gemakkelijk kunnen verspreiden. Maak gebruik van een asbestdeskundige op het moment dat u een asbestbesmetting wilt voorkomen en u bijvoorbeeld van plan bent om te gaan slopen of renoveren.

Inschatting van de risico’s

De asbestdeskundige zal een inventarisatie voor u uitvoeren en op basis daarvan de risico’s in beeld brengen. We werken volgens de wettelijke regelgeving en zorgen er daarmee voor dat u kunt rekenen op een degelijke service. Zelf contact hebben met een asbestdeskundige, of heeft u een andere vraag met het oog op de kosten of mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.

Asbestdeskundige voor verwijdering

Na een uitgebreide inventarisatie door onze asbestdeskundige kunt u Fiberscan ook het verwijderingsproces laten begeleiden. Met professionele verwijderaars kan asbest zonder risico’s voor u worden weggehaald. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het verwijderen van asbest? Neem contact met ons op.