Close Menu

Asbestbesmetting

Een asbestbesmetting kan risico’s voor de volksgezondheid met zich meebrengen. Het kan soms tientallen jaren duren totdat vervelende gevolgen zich openbaren, waardoor op korte termijn nauwelijks iets gemerkt wordt van een dergelijke besmetting.

 

Asbestbesmetting-voorkomen
Loop geen onnodige risico's!

Is er mogelijk sprake van asbest in uw omgeving? Ga voor zeker en maak direct een afspraak voor een asbest inventarisatie.

 

Ja, Ik wil asbestbesmetting voorkomen

 

 

 

Risico’s voor de gezondheid

De risico’s van een asbestbesmetting zijn groot, blootstelling kan leiden tot longkanker, maar ook tot asbestose. Dit is een beroepsziekte, die voorkomt onder werknemers die tientallen jaren geleden hebben gewerkt binnen de productie van onder andere asbestcementen en asbest golfplaten. Voorkom een asbestbesmetting, door hier professioneel in kaart te laten brengen door middel van een asbestinventarisatie.

Asbest Inventarisatie

Laat Fiberscan een asbest inventarisatie uitvoeren, zodat de risico’s vakkundig kunnen worden ingeschat. Fiberscan kijkt dan goed naar het direct waarneembaar asbest en mogelijke situaties waarin het niet direct waarneembare aanwezig kan zijn. Direct een inventarisatie aanvragen om een asbestbesmetting voor te kunnen zijn? Neem vrijblijvend contact met ons op.