Close Menu

SC 540

De norm SC 540 is opgesteld om op een vakkundige en veilige wijze asbest te inventariseren en om te kunnen gaan met asbest. De SC 530 norm is opgesteld om asbest op geadviseerde wijze te verwijderen.

SC 540 certificering

Fiberscan beschikt over een SC 540 certificaat voor (asbest)inventarisatie. Heeft u een vermoeden op de aanwezigheid van asbest, of wilt u een bouwwerk of object (gedeeltelijk) slopen? In de meest voorkomende gevallen dient u hiervoor een sloopmelding te verrichten. Vaak wordt u verplicht om een asbest inventarisatie uit te laten voeren. Fiberscan voldoet aan de norm SC 540 en kan u daardoor op een vakkundige wijze van dienst zijn.

Gecertificeerde asbest specialisten

Fiberscan B.V. is een onafhankelijk milieutechnisch adviesbureau voor asbest. Voor de uitvoering van een asbestinventarisatie, beschikt Fiberscan over ervaren Deskundig Inventariseerders Asbest (DIA). Onze SC 540gecertificeerde specialisten kunnen tijdens een inventarisatie nauwkeurig de risico's van een pand inschatten en u vervolgens een deskundig advies geven.

Belang van SC 540 certificering

Asbest is een materiaal dat veel gezondheidsrisico’s met zich meebrengt. De asbestvezels zijn enorm klein en kunnen makkelijk ingeademd worden. Het inademen van deze vezels is erg schadelijk voor de gezondheid. Een SC 540 certificering is daarom enorm belangrijk om goed met asbest om te kunnen gaan.

Diverse asbest inventarisaties

Wilt u een asbestonderzoek of asbest inventarisatie conform SC 540 uit laten voeren? We kunnen u van dienst zijn met een inventarisatie Type AType BType GType 0 inventarisatie, afhankelijk van uw wensen en het doel dat u voor ogen heeft. Benieuwd naar uw mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op.

 

SC-540-certificaat-Fiberscan

Over Fiberscan

Fiberscan B.V. is een onafhankelijk milieutechnisch adviesbureau voor asbest. Sinds 2002 is Fiberscan gespecialiseerd in het uitvoeren van verschillende asbestonderzoeken. Wij staan bekend om onze professionele, zorgvuldige en betrouwbare manier van werken. Met name in en rond Amsterdam, Haarlemmermeer en Haarlem zijn wij regionaal bekend.