Close Menu

Asbestbedrijven

Asbestbedrijven kunnen u op een uitstekende manier van dienst zijn met een asbest inventarisatie of het verwijderen van de schadelijke vezels. Asbest heeft een aantal waardevolle eigenschappen, maar is gevaarlijk op het moment dat vezels vrij komen.

 

Asbestbedrijf-FiberscanLoop geen onnodige risico's!

Is er mogelijk sprake van asbest in uw omgeving? Ga voor zeker en maak direct een afspraak voor een asbest inventarisatie.

 

Ja, Ik zoek een ervaren asbestbedrijf

 

 

Certificering

Asbestbedrijven dienen over een SC 540 of SC 530 certificaat te beschikken, op basis waarvan ze op de juiste wijze omgaan met de schadelijke vezels. Fiberscan is in het bezit van het SC 540 certificaat (asbestinventarisatie) en kan u daarom op een uitstekende manier van dienst zijn. Als een van de asbestbedrijven zorgen we er graag voor dat u de sloop- of breekwerkzaamheden veilig kunt beginnen. SC 530 is bedoeld voor asbestverwijderingsbedrijven.

Inventarisatie en rapport

Asbestbedrijven met certificaat SC 540 zorgen voor een grondige asbest inventarisatie, zoals een Type A (eventueel met Type B, een Type G of een Type 0. U krijgt op basis daarvan inzicht in eventuele risico‚Äôs die u loopt, aan de hand van een asbestrapport. Direct contact opnemen met een van de leidende asbestbedrijven?        

Over Fiberscan

Fiberscan B.V. is een onafhankelijk milieutechnisch adviesbureau voor asbest. Sinds 2002 is Fiberscan gespecialiseerd in het uitvoeren van verschillende asbestonderzoeken. Wij staan bekend om onze professionele, zorgvuldige en betrouwbare manier van werken. Met name in en rond Amsterdam, Haarlemmermeer en Haarlem zijn wij regionaal bekend.