Close Menu

Asbest Golfplaten

Asbest golfplaten werden tot 1993 veelvuldig toegepast in de bouw. Bevinden zich binnen uw woning of onderneming, deze asbest golfplaten en wilt u een deskundige asbestanalyse uit laten voeren? Fiberscan is gecertificeerd voor het uitvoeren van asbestinventarisaties. Asbest heeft een aantal uitstekende functionele eigenschappen. Het materiaal is sterk en isoleert goed, maar vormt daarnaast een zeer schadelijk risico voor de volksgezondheid. Voer daarom altijd eerst een asbestonderzoek uit voordat u asbest golfplaten wilt (laten) verwijderen. Zo kunt u rekening houden met de samenstelling, eventuele beschadiging en/of eventuele incidenten in het verleden omtrent de asbest in uw golfplaten.

 

Asbest Golfplaten laten verwijderen

Loop geen onnodige risico's!

Is er mogelijk sprake van asbest in uw omgeving? Ga voor zeker en maak direct een afspraak voor een asbestinventarisatie.

 

Ja, Ik wil golfplaten laten verwijderen

 

 

 

Asbest golfplaten gevaar voor de gezondheid

Wilt u een inventarisatie van asbest laten uitvoeren? Fiberscan onderzoekt asbest in golfplaten, maar ook andere toepassingen van asbest. Fiberscan is gecertificeerd conform het procescertificaat asbestinventarisatie (voorheen SC-540), waarborg voor een vakkundige aanpak. Met onze grondige analyse van asbest, kunt u rekenen op een professioneel advies van een asbestdeskundige. Fiberscan beschikt over uitstekend opgeleide specialisten, die weten waar ze over spreken en hoe ze de risicio's op asbestbesmetting kunnen beperken tot een minimum.

Asbest golfplaten laten inventariseren

Afhankelijk van uw situatie kan Fiberscan verschillende typen asbestinventarisaties uitvoeren. Wij zorgen altijd voor de juiste inventarisatie voor uw asbest golfplaten. Bij inventarisatie zonder destructief onderziek(Voormalig Type A) wordt de bouwkundige integriteit van het bouwwerk niet aangetast, maar bij een inventarisatie met (zwaar) destructief onderzoek (voormalig Type B) wel. Welke inventarisatie uitgevoerd wordt is dus ook afhankelijk van de plannen voor het bouwwerk.

Asbest (laten) verwijderen?

Heeft u een inventarisatie van asbest uitgevoerd, en u wilt de asbest (laten) verwijderen? Laat asbest verwijderen door gecertificeerde verwijderaars, om gezondheidsrisico’s uit te sluiten. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden om de asbest te laten verwijderen.

Vraag direct een offerte aan