Close Menu

Projectleider asbestinventarisatie


Functieomschrijving

Begeleid je graag een proces van begin tot eind; van aanvraag, offerte tot en met de rapportage?
Dan is deze vacature wat voor jou! Wij zijn op zoek naar een projectleider asbestinventarisatie.

Je werkt in teamverband, samen met de andere projectleiders en Deskundig Inventariseerders Asbest (DIA’s). Je verzorgt het onderzoek van het begin tot het eind: je hebt contact met de klant, stelt een offerte op, bereidt de asbestinventarisatie voor, interpreteert de resultaten en stelt de rapportage op. Tevens voer je kwaliteitscontroles uit op de rapportages van je collega’s. Je adviseert en denkt mee in het belang van de opdrachtgever.

 

Functiecriteria

Wij vragen voor deze functie:
- Minimaal 2 jaar werkervaring op het gebied van asbest(inventarisaties);
- Minimaal een afgeronde HBO-opleiding;
- Kennis van het Procescertificaat Asbestinventarisatie (voorheen SC-540) en de NEN 2991;
- In bezit van rijbewijs B.

Het is een pré als je:
- Je een opleiding op het gebied van bouwkunde hebt afgerond;
- In het bezit bent van een geldig VOL-VCA Diploma;
- Ervaring hebt met het LAVS en/of het officepakket (Word / VISIO).

Het spreekt je aan om in een klein team te werken en klantgericht bezig te zijn. Omdat wij grote waarde hechten aan kwaliteit (vakbekwaamheid en foutenbeheersing) en veiligheid verwachten wij een nauwkeurige / gestructureerde gestructureerde utvoering van het werk, waarbij goede communicatie met collega’s, opdrachtgevers en derden als voorwaarde geldt. Je kunt dan ook goed schriftelijk en mondeling communiceren en je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.

 

Wat wij bieden:

- Een marktconform salaris en een goede pensioenregeling;
- Interessante doorgroeimogelijkheden;
- Uitzicht op een vast contract;
- Collegiale en informele werksfeer;
- Personeelsactiviteiten.

 

Bedrijfsprofiel

Fiberscan B.V. is een onafhankelijk milieutechnisch adviesbureau voor asbest. Sinds 2002 is Fiberscan gespecialiseerd in het uitvoeren van verschillende asbestonderzoeken. Fiberscan is gecertificeerd conform ISO 9001, VCA** en voor het uitvoeren van asbestinventarisaties conform Procescertificaat Asbestinventarisatie (voorheen SC-540). Ons werkgebied is overwegend tussen Alkmaar, Den Haag en Utrecht. Ons kantoor is gevestigd in Lijnden, nabij Schiphol in de gemeente Haarlemmermeer.

Het zusterbedrijf van Fiberscan is Terrascan. Terrascan is een onafhankelijk milieutechnisch adviesbureau voor bodemonderzoek, bodemsaneringen en bodemhygiëne. Terrascan is ISO 9001, VCA** en BRL SIKB 1000, 2000 en 6000 gecertificeerd.

 

Sollicitatie

Herken jij jezelf in het gevraagde profiel? Dan ontvangen wij van jou graag een brief met motivatie waarom wij juist jou moeten uitnodigen voor een kennismakingsgesprek.
Stuur je brief met curriculum vitae naar fiberscan@fiberscan.nl t.a.v. Nicole Dosker.

Sollicitaties zonder motivatiebrief worden niet in behandeling genomen.

Heb je nog geen ervaring als projectleider? Dan is jouw sollicitatie ook van harte welkom!

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Klik hier voor de andere vacatures.

Over Fiberscan

Fiberscan B.V. is een onafhankelijk milieutechnisch adviesbureau voor asbest. Sinds 2002 is Fiberscan gespecialiseerd in het uitvoeren van verschillende asbestonderzoeken. Wij staan bekend om onze professionele, zorgvuldige en betrouwbare manier van werken. Met name in en rond Amsterdam, Haarlemmermeer en Haarlem zijn wij regionaal bekend.