Close Menu

Deskundig Inventariseerder Asbest (DIA, conform SC-560)


Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een asbest inventariseerder met een DIA certificaat en minimaal 1 jaar werkervaring. De functie is fulltime d.w.z. 40 uur / week.

In deze functie verzorg je de inventarisatie van asbest in gebouwen en objecten. Je inspecteert of er asbesthoudende materialen in panden of objecten voorkomen en je kijkt of er risico’s zijn bij gebouwen waar asbest aanwezig is. Op locatie en op kantoor rapporteer je de uitkomsten van jouw onderzoek. Het type gebouwen waar je dit werk uitvoert is heel divers, variërend van kantoren/bedrijfsgebouwen tot woonhuizen en scholen.

 

Functiecriteria

Het spreekt je aan om zelfstandig buiten te werken en je bent in staat om gegevens op een goede / gestructureerde manier vast te leggen. Omdat wij grote waarde hechten aan kwaliteit (vakbekwaamheid en foutenbeheersing) en veiligheid verwachten wij een nauwkeurige uitvoering van het werk. Administratie en rapporten maken doe je met plezier en je werkt klantgericht. Je kunt dan ook goed schriftelijk en mondeling communiceren en je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal. Om de asbestinventarisatie op locatie uit te voeren dien je in het bezit te zijn van een rijbewijs B.

Het is een pré als je:

- In het bezit bent van een rijbewijs BE;
- In het bezit bent van een geldig VOL-VCA diploma;
- Ervaring hebt met het LAVS en/of het officepakket (Word / VISIO).

 

Wat bieden wij:

- Een marktconform salaris met een goede pensioenregeling;
- Interessante doorgroeimogelijkheden;
- Uitzicht op een vast contract;
- Collegiale en informele werksfeer;
- Personeelsactiviteiten.


Bedrijfsprofiel

Fiberscan B.V. is een onafhankelijk milieutechnisch adviesbureau voor asbest. Sinds 2002 is Fiberscan gespecialiseerd in het uitvoeren van verschillende asbestonderzoeken. Fiberscan is gecertificeerd conform ISO 9001, VCA** en voor het uitvoeren van asbestinventarisaties conform Procescertificaat Asbestinventarisatie (voorheen SC-540). Ons werkgebied is overwegend tussen Alkmaar, Den Haag en Utrecht. Ons kantoor is gevestigd in Lijnden, nabij Schiphol, in de gemeente Haarlemmermeer.

Het zusterbedrijf van Fiberscan is Terrascan. Terrascan is een onafhankelijk milieutechnisch adviesbureau voor bodemonderzoek, bodemsaneringen en bodemhygiëne. Terrascan is ISO 9001, VCA** en BRL SIKB 1000, 2000 en 6000 gecertificeerd. 

 

Sollicitatie

Herken jij jezelf in het gevraagde profiel? Dan ontvangen wij van jou graag een brief met motivatie waarom wij juist jou moeten uitnodigen voor een kennismakingsgesprek.
Stuur je brief met curriculum vitae naar fiberscan@fiberscan.nl t.a.v. Nicole Dosker.

Sollicitaties zonder sollicitatiebrief worden niet in behandeling genomen.

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Klik hier voor de andere vacatures.

Over Fiberscan

Fiberscan B.V. is een onafhankelijk milieutechnisch adviesbureau voor asbest. Sinds 2002 is Fiberscan gespecialiseerd in het uitvoeren van verschillende asbestonderzoeken. Wij staan bekend om onze professionele, zorgvuldige en betrouwbare manier van werken. Met name in en rond Amsterdam, Haarlemmermeer en Haarlem zijn wij regionaal bekend.