Close Menu

Asbestverwijdering

Bent u op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in asbestverwijdering of wilt u een asbest inventarisatie uitvoeren voorafgaand aan asbestverwijdering? Het is belangrijk om te weten waar er asbest aanwezig is en in welke staat deze verkeert. Met een inventarisatie weet u direct welke risico’s aanwezig zijn en welke stappen u moet ondernemen om deze risico’s zo veel mogelijk te beperken voor de omgeving.

Fiberscan kan u in dit geval van dienst zijn! Wij kunnen een asbest onderzoek uitvoeren op vakkundige wijze, zodat u weet waar u aan toe bent. Op deze manier komt u niet voor vervelende verrassingen te staan tijdens uw asbestverwijdering. Afhankelijk van uw plannen met de structuur kunnen we verschillende soorten onderzoeken uitvoeren. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van asbest kunnen we u uitstekend adviseren en ondersteunen.

Ook na het inventariseren van asbest kan Fiberscan u nog van dienst zijn. Zo kunnen wij u tijdens de asbestverwijdering ook ondersteunen en begeleiden. Met onze ervaring kunnen wij u tijdens het verwijderingsproces ook nog uitstekend adviseren. Heeft u nog vragen over de diensten van Fiberscan? Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag online een offerte aan. Wij helpen u graag met al uw vragen.