Close Menu

asbestsanering

Wanneer u een asbestsanering wilt laten uitvoeren is het handig om eerst een inventarisatie uit te laten voeren. Zo weet u wat u kunt verwachten en waar u rekening mee moet houden bij de asbest verwijdering. Er zijn verschillende inventarisaties die uitgevoerd kunnen worden afhankelijk van de situatie. Door deze inventarisatie uit te laten voeren door een gecertificeerd bedrijf weet u zeker dat het goed gebeurd en u veilig de asbestsanering kunt laten uitvoeren.

Fiberscan kan deze inventarisatie voor u uitvoeren op een professionele wijze. Dit is dankzij onze SC 540 certificering. Wij zijn al sinds 2002 een milieutechnisch adviesbureau en wij kunnen u helpen wanneer u een asbestsanering wilt laten uitvoeren. Wij voeren een asbest onderzoek uit en rapporteren onze bevindingen. Zo weet u waar u aan toe bent en waar u op moet letten.

Wanneer u extra hulp wilt bij het regelen van de asbestsanering kunt u ook bij ons terecht. Wij adviseren u graag op professionele wijze. Daarnaast kunnen wij u ook begeleiden bij het hele sloopproces. Onze professionele medewerkers kunnen u uitstekend ondersteunen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij Fiberscan? Neem vrijblijvend contact met ons op. U kunt ook direct online een offerte aanvragen.