Close Menu

asbest-renovatie

Voor het uitvoeren van een asbest renovatie is het van belang om een inventarisatie te maken van de risico’s waar u rekening mee dient te houden. Een asbest inventarisatie is hiertoe erg belangrijk. Op die manier kunt u rekening houden met de risico’s die uw asbest renovatie met zich mee brengt. De meest voorkomende inventarisatie in dit geval is de type A, omdat deze niet destructief is. Op basis daarvan kan gekozen worden voor verdere inventarisatie.

Fiberscan is een professionele partner die al sinds 2002 werkzaam is. Als milieutechnisch adviesbureau voeren wij de asbest inventarisatie vakkundig voor u uit. Op deze manier kunt u goed voorbereid en veilig beginnen aan uw asbest renovatie. Daarnaast is het ook mogelijk om ons de renovatie te laten begeleiden. Door al onze ervaring op het gebied van asbest kunnen wij u uitstekend adviseren omtrent de verwijdering van asbest. Daarnaast kunnen we u helpen om een goed asbestsaneringsbedrijf te vinden en deze te begeleiden bij de verwijdering van het asbest.

Of u nu alleen een asbest inventarisatie laat uitvoeren door Fiberscan of dat u ook onze hulp wilt tijdens het verwijderingsproces. Wij staan graag voor u klaar. Onze vakkundige medewerkers kunnen u helpen met uw asbest renovatie op de manier die u wilt. Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan.