Close Menu

Asbest-inventarisatierapport

Laat een asbest inventarisatierapport opmaken op basis van een asbest onderzoek. Op die manier weet u waar u aan toe bent en met welke risico‚Äôs u rekening moet houden. Zo weet u waar de asbest zich bevind en wat de risico's zijn. Op basis van dit rapport kunt u ook op tijd een sloopmelding maken of een omgevingsvergunning aanvragen wanneer dit nodig blijkt. Een goed asbest onderzoek is onmisbaar om veilig te werk te kunnen gaan.

Fiberscan is een milieutechnisch adviesbureau dat is gecertificeerd om een asbest onderzoek uit te voeren. U kunt ons een vakkundig asbest inventarisatierapport laten opstellen op basis van een professioneel onderzoek. Wij hebben al sinds 2002 ervaring op het gebied van asbest, waardoor wij u vakkundig kunnen helpen en adviseren. Van asbest onderzoeken tot adviezen over het verwijderen van het gevonden asbest.

Laat een asbest inventarisatierapport opstellen door Fiberscan. Wij zijn een expert op dit gebied en helpen u om veilig te werk te gaan. Of u nu gaat slopen, renoveren of gewoon wilt weten of er asbest aanwezig is: wij kunnen u van dienst zijn. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Of u kunt direct een offerte aanvragen op onze website.