Close Menu

asbest-inventarisatie

Laat een asbestinventarisatie opmaken op basis van een asbest onderzoek. Zo weet u waar de asbest zich bevind en wat u allemaal moet afvoeren. Op die manier kunt u ook rekening houden met de risico’s en de asbest op een veilige manier af laten voeren. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan tijdens een renovatie of sloopwerk. Op basis van deze inventarisatie is het ook mogelijk om op tijd een sloopmelding maken. Of u kunt, indien dit nodig is, op tijd een omgevingsvergunning aanvragen.

Fiberscan is een ervaren milieutechnisch adviesbureau met een verplichte certificering. Hierdoor kunnen wij op professionele wijze een asbest inventarisatie uitvoeren. U kunt ons een vakkundig asbest inventarisatierapport laten opstellen op basis van een onderzoek. Wij hebben al sinds 2002 ervaring op het gebied van asbest, waardoor wij u vakkundig kunnen helpen en adviseren.

Laat een asbest inventarisatie uitvoeren door Fiberscan. Wij zijn een expert op dit gebied. Hierdoor kunnen wij u uitstekend helpen om veilig te werk te gaan. Of u nu gaat slopen of gaat renoveren: wij staan voor u klaar. Neem contact met ons op en vraag ons naar de verschillende mogelijkheden. Of u kunt een offerte aanvragen op onze website.