Close Menu

Asbest-Adviesbureaus

Bent u op zoek naar een asbest adviesbureau bij u in de buurt? Wanneer u te maken heeft met asbest is het slim om een professioneel adviesbureau in te schakelen dat over de juiste certificering beschikt. Laat de toepassing waar het om gaat goed onderzoeken door een gecertificeerde specialist. Dit betekent dat ze ervaring hebben met asbest en gecertificeerd zijn om u hierover te informeren en adviseren.

Fiberscan is zo’n specialist. Wij zijn al sinds 2002 een asbest adviesbureau met de verplichte certificering. Hierdoor kunnen wij u uitstekend van dienst zijn met een asbest inventarisatie. Wij rapporteren onze bevindingen dan aan u zodat u de juiste vervolgstappen kunt ondernemen. Ook als dat een vervolg onderzoek betekent.

Ons ervaren asbest adviesbureau kan vakkundig de risico’s voor u in kaart brengen met een asbest onderzoek. Daarnaast kunnen wij u ook ondersteunen tijdens het verwijderingsproces van de asbest. Zo weet u zeker dat alles op een veilige manier gebeurd. Fiberscan is werkzaam in een groot gebied in Nederland. Neem vrijblijvend contact met ons op als u meer wilt weten over de mogelijkheden bij Fiberscan of vraag direct online een offerte aan. Wij staan graag voor u klaar.