Close Menu

Asbest Saneren

Wilt u zelf asbest saneren? Dit is in een aantal gevallen toegestaan, maar maak in elk geval gebruik van een professioneel advies. Laat een asbest inventarisatie uitvoeren, door een daarvoor gecertificeerd bedrijf, zoals Fiberscan. Op basis van de asbestinventarisatie kunt u asbest saneren, uiteraard binnen de wettelijke kaders. Dit is onder andere van belang wanneer u wilt gaan slopen of breken, of wanneer u te maken heeft met het opruimen van asbest na een incident.

 

Asbest laten Saneren door Fiberscan
Loop geen onnodige risico's!

Is er mogelijk sprake van asbest in uw omgeving? Ga voor zeker en maak direct een afspraak voor een asbest inventarisatie.

 

Ja, Ik wil asbest laten saneren

 

 

 

Veilig asbest saneren

Wilt u asbest saneren? Beperk dan altijd de risico's en laat een inventarisatie van asbest uitvoeren, op basis van de SC 540 norm. U zorgt er daarmee voor dat de asbest sanering op een correcte wijze kan plaatsvinden, zoals de norm dat bedoeld heeft. U beperkt de veiligheids- en gezondheidsrisico’s tijdens het afvoeren van asbest tot een minimum. Vraag direct om advies, of vraag een vrijblijvende offerte aan voor het inventariseren van asbest.

Soorten inventarisaties

U zult hoogstwaarschijnlijk de bekende asbest inventarisatie Type A laten uitvoeren voor de asbest sanering. Het is echter ook mogelijk om andere inventarisaties uit te voeren. Een Type-G inventarisatie is bijvoorbeeld uitgebreider en duurder dan Type-A, omdat dan ook naar de risico's van het pand worden gekeken na het verwijderen van asbest. Op basis van een Type-A inventarisatie, kan het ook zijn dat een Type B analyse noodzakelijk is. Type-O wordt bijna nooit gedaan, alleen voorafgaand aan een NEN 2991 onderzoek als er nog geen Type-A is uitgevoerd. Wij adviseren u graag welke inventarisatie het beste past binnen uw situatie voor het professioneel saneren van asbest. 

Asbest laten saneren

Fiberscan kan u ook ondersteunen bij het saneren van asbest. Wij kunnen desgewenst ook het sloopproces begeleiden. Laat uw asbest verwijderen door onze gecertificeerde verwijderaars, om gezondheidsrisico’s te voorkomen. Meer weten over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op met ons. 

          

Over Fiberscan

Fiberscan B.V. is een onafhankelijk milieutechnisch adviesbureau voor asbest. Sinds 2002 is Fiberscan gespecialiseerd in het uitvoeren van verschillende asbestonderzoeken. Wij staan bekend om onze professionele, zorgvuldige en betrouwbare manier van werken. Met name in en rond Amsterdam, Haarlemmermeer en Haarlem zijn wij regionaal bekend.