Close Menu

Asbest Inventarisatie Type A

Wilt u een asbest inventarisatie Type A uit laten voeren, of bent u benieuwd wat dat inhoudt? Het is een bekende inventarisatie, die u uit kunt laten voeren op het moment dat u wilt gaan slopen of breken, in een bouwwerk of object dat voor 1994 gebouwd is. U loopt dan het risico dat er asbest aanwezig is. Wanneer u asbestvezels inademt kan dit leiden tot asbestbesmetting en dit kan schadelijke gevolgen hebben voor uw gezondheid.

 

Asbest-Inventarisatie-Type-A - Fiberscan nabij Haarlem en Amsterdam

Loop geen onnodige risico's!

Is er mogelijk sprake van asbest in uw omgeving? Ga voor zeker en maak direct een afspraak voor een asbest inventarisatie.

 

Ja, Ik wil graag een asbest inventarisatie

 

 

Juiste Type Asbest inventarisatie

U kunt een asbest inventarisatie Type A uit laten voeren wanneer u een sloopmelding gaat doen, maar u kunt daarnaast kiezen voor een Type G of Type 0 inventarisatie. Type-O wordt bijna nooit gedaan. Alleen voorafgaand aan een NEN 2991 onderzoek als er nog geen type-A is uitgevoerd. Een Type-G is uitgebreider en kost dan ook meer dan een type-A. Er wordt dan ook naar de risico’s gekeken als het pand (onder asbestverwijdering) in gebruik blijft. Op basis van de asbest inventarisatie Type A kan het zijn dat ook een Type B analyse noodzakelijk zal zijn. Voorkom gezondheidsproblemen en sloop uw constructie niet zonder het uitvoeren van een asbest analyse!

Fiberscan voor type A asbest inventarisatie

Fiberscan is een professionele partner die al sinds 2002 gespecialiseerd is in het uitvoeren van Type A asbest inventarisaties. Dankzij onze ervaring en certificering kunnen wij u vakkundig en veilig van dienst zijn. U kunt bij ons terecht voor een deskundige asbestonderzoek met natuurlijk een officieel asbestrapport. Natuurlijk kunnen wij ook asbest verwijderen op een veilige manier.  Wij zorgen er voor dat uw project veilig kan worden uitgevoerd dankzij ons volledige inventarisatierapport.

Professionele asbestbedrijven

Maak voor de asbest inventarisatie Type A in ieder geval gebruik van een gecertificeerde onderneming zoals Fiberscan. Fiberscan werkt net als andere asbestbedrijven volgens de norm SC 540 en gaat daardoor op een veilige manier te werk bij het saneren van asbest. Direct een asbest inventarisatie Type A aanvragen? Neem vrijblijvend contact op.

          

Over Fiberscan

Fiberscan B.V. is een onafhankelijk milieutechnisch adviesbureau voor asbest. Sinds 2002 is Fiberscan gespecialiseerd in het uitvoeren van verschillende asbestonderzoeken. Wij staan bekend om onze professionele, zorgvuldige en betrouwbare manier van werken. Met name in en rond Amsterdam, Haarlemmermeer en Haarlem zijn wij regionaal bekend.