Close Menu

Asbest Inventarisatie Kosten

Asbest-Inventarisatie-KostenBenieuwd naar de asbestinventarisatie kosten, bijvoorbeeld omdat u wilt slopen of breken en u het idee heeft dat er asbest vrij zou kunnen komen? De kosten variëren, onder andere afhankelijk van het type inventarisatie.

Type A Asbest inventarisatie

U kunt een eenvoudige Type A inventarisatie uit laten voeren met licht destructief onderzoek, of een meer uitgebreide Type-B  met zwaar destructief onderzoek die er als gevolg hiervan nodig kan zijn. De asbest inventarisatie kosten kunnen dan oplopen. Echter het kan kostenbesparend werken bij sloop. Daarnaast bestaat een meer gericht op risico’s, bij gebruik van het pand, inventarisatie; Type G of Type O voorafgaand van een NEN 2991 onderzoek?

Asbest analyse

Fiberscan voert in elk geval een asbest analyse voor u uit. Onafhankelijk van de asbest inventarisatie kosten kunt u rekenen op een goede controle, op basis waarvan we de risico’s voor u kunnen inschatten. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

          

Over Fiberscan

Fiberscan B.V. is een onafhankelijk milieutechnisch adviesbureau voor asbest. Sinds 2002 is Fiberscan gespecialiseerd in het uitvoeren van verschillende asbestonderzoeken. Wij staan bekend om onze professionele, zorgvuldige en betrouwbare manier van werken. Met name in en rond Amsterdam, Haarlemmermeer en Haarlem zijn wij regionaal bekend.