Close Menu

Asbest Analyse

Wilt u een asbest analyse uit laten voeren, bijvoorbeeld omdat u een sloopmelding doet? Maak dan gebruik van Fiberscan. Wij werken conform onze SC 540 certificering, waardoor u kunt rekenen op een uitstekende dienstverlening. Met een asbest analyse kunt u rekenen op een professioneel advies van een gecertificeerde asbestdeskundige. Fiberscan beschikt over uitstekend opgeleide asbestspecialisten. Met uitgebreide ervaring bij het veilig analyseren van asbest. Zij weten waar ze over spreken en hoe ze de risico’s in dienen te schatten. 

 

Asbest Analyse door Fiberscan


Loop geen onnodige risico's!

Is er mogelijk sprake van asbest in uw omgeving? Ga voor zeker en maak direct een afspraak voor een asbest analyse.

 

Ja, Ik wil graag een asbest analyse

 

 

 

Laat direct zichtbaar asbest analyseren

Indien u een bouwwerk of object (vóór 1994) geheel of gedeeltelijk wilt afbreken, is een asbestinventarisatie wettelijk vereist. Bij een asbest analayse van het Type A worden alle direct waarneembare asbestbronnen systematisch en volledig geïnventariseerd door onze specialisten.  Tijdens het analyseren van de asbestbronnen zijn de veiligheid en gezondheid van de omgeving onze eerste prioriteit. Laat direct een asbest analyse uitvoeren, of lees meer over de asbest inventarisatie Type A.

Op welke plekken vinden wij asbest?

Asbest is in de periode van 1960 tot 1990 veelvuldig gebruikt in de bouwsector. Sinds 1993 geldt er een totaalverbod op het gebruik van asbest. Helaas vinden wij tot de dag van vandaag nog asbesthoudende producten in woningen en bedrijfspanden. Plaatsen waar wij regelmatig asbest aantreffen zijn: 

  • Schoorstenen
  • Balkon of gallerij
  • Golfplaten
  • Keukenvloer
  • Achter kachels of cv-installaties

Heeft u het vermoeden dat u te maken heeft met asbest? Neem contact op met Fiberscan voor een asbestanalyse op korte termijn. Raak het probleemgebied in de tussentijd niet aan. Zagen, Boren of breken van asbest is schadelijk voor uw gezondheid. 

Laat een asbest analyse uitvoeren door Fiberscan

Blijkt er op basis van een asbest analyse van het eerste type dat er waarschijnlijk sprake is van asbest, dat visueel niet zichtbaar is? Laat dan een gedetailleerd asbestonderzoek uitvoeren. Dit zal mogelijk extra sloop- en breekwerk betekenen, maar dit is een vereiste voor een veilige omgevingssituatie.  Naast het analyseren van asbest nemen kunnen wij ook op een veilige manier asbest afvoeren. Bent u geïntereseerd in een analyse of het afvoeren van asbest? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. 

Veilig asbest verwijderen

Wilt u na de asbest analyse hulp bij het verwijderen van de gevonden asbest? Fiberscan u ondersteunen bij het verwijderen van asbest. Door gebruik te maken van onze gecertificeerde verwijderaars, kan uw asbest veilig worden verwijderd. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Vraag direct een offerte aan

Over Fiberscan

Fiberscan B.V. is een onafhankelijk milieutechnisch adviesbureau voor asbest. Sinds 2002 is Fiberscan gespecialiseerd in het uitvoeren van verschillende asbestonderzoeken. Wij staan bekend om onze professionele, zorgvuldige en betrouwbare manier van werken. Met name in en rond Amsterdam, Haarlemmermeer en Haarlem zijn wij regionaal bekend.