Close Menu

Asbest Afvoeren

Wilt u asbest afvoeren, bijvoorbeeld omdat u een bouwwerk of object gedeeltelijk of geheel wilt afbreken, of bent u asbest tegengekomen dat u wilt verwijderen? Fiberscan kan u van dienst zijn met een asbest inventarisatie, zodat u een goed beeld krijgt van de vezels die er aanwezig zijn. Met name de niet-hechtgebonden variant zorgt voor belangrijke risico’s, waardoor het van belang is om hier professioneel naar te laten kijken. Vervolgens kunt u asbest afvoeren, op basis van de specifieke normen en regels die daarvoor gelden.

 

Professioneel Asbest afvoerenLoop geen onnodige risico's!

Is er mogelijk sprake van asbest in uw omgeving? Ga voor zeker en maak direct een afspraak voor een asbest inventarisatie.

 

Ja, Ik wil asbest laten afvoeren

 

 

 

 

Asbest afvoeren na inventarisatie

Asbest afvoeren is een taak voor specialisten. Wanneer men vermoed dat er sprake is van asbest, voeren wij eerst een deskundig asbestonderzoek uit. Fiberscan kan bij het afvoeren van asbest uit een pand ondersteuning verlenen door deskundige aanwijzingen te geven tijdens de uitvoering. Daarnaast kan Fibserscan het gehele proces van het asbest saneren voor de opdrachtgever begeleiden (sloopmanagement), indien dit gewenst is.

Niet alle asbest afvoeren

In sommige gevallen kan het voorkomen dat asbest in een pand of object prima kan blijven. Het is in dat geval wel nodig om een asbestbeheersplan op te laten stellen waarin beschreven wordt hoe een pand of object veilig gebruikt kan worden. Fiberscan kan u van dienst zijn bij het opstellen van zo’n plan wanneer asbestverwijdering niet direct noodzakelijk is.

Asbest in golfplaten

Asbest komt onder andere voor in golfplaten, die tot enkele tientallen jaren geleden veelvuldig werden toegepast. U kunt het asbest afvoeren, indien u eerst een goede inventarisatie uit heeft laten voeren. Maak hiervoor gebruik van specialisten, zodat u geen risico’s loopt om de vezels in te ademen. Neem vrijblijvend contact op met één van onze specialisten.

Vraag direct een offerte aan

Over Fiberscan

Fiberscan B.V. is een onafhankelijk milieutechnisch adviesbureau voor asbest. Sinds 2002 is Fiberscan gespecialiseerd in het uitvoeren van verschillende asbestonderzoeken. Wij staan bekend om onze professionele, zorgvuldige en betrouwbare manier van werken. Met name in en rond Amsterdam, Haarlemmermeer en Haarlem zijn wij regionaal bekend.